AYDIN / NAZİLLİ - Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi

Mesleki Eğitim Gezisi

Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz uygulamalı eğitimler için Fethiye gezisi düzenledi. Gezi kapsamında Fethiye'de bulunan bir otelde ve bazı restoranlarda öğrenciler uygulamalı aşçılık eğitimleri yapıldı. Öğrenciler Usta aşçılarla birebir eğitim ortamında bilgiler aldı ve uygulamalar yaptılar. Ayrıca Fethiye'de bulunan ünlü yamaç paraşütü sporu ile ilgili olarak bilgiler verildi. Okul Müdürü Alperen KILIÇ gezi ile ilgili şunları söyledi: "Gezimizde öğrencilerin mutfakta uygulamalı yemek yapma becerilerinin artırılması için bu gezinin faydalı olduğu görüldü. 2 Öğretmen 12 öğrencinin katıldığı gezide öğrencilerimiz hem gezdiler hem öğrendiler. Çevre İllerimizi de tanımış oldular. Güzel bir etkinlik oldu. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanımıza her zaman önem veriyoruz. Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bu tür eğitici gezilerimiz devam edecek."

23-10-202323-10-2023

Yayın: 23.10.2023 - Güncelleme: 28.11.2023 15:22 - Görüntülenme: 123