AYDIN / NAZİLLİ - Nazilli Mesleki Eğitim Merkezi

Kas

Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencileri ile işbirliği içinde Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte hazırlanan program düzenlenmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tem

Mesleki eğitim merkezlerine devam eden öğrenciler, ortaokul sonrası dört yıllık zorunlu eğitimi tamamlamalarına rağmen lise diploması alamıyordu. MEB, Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde yaptığı değişiklikle öğrencilerin fark derslerini alabilmelerine imkân tanıyarak lise diplomasına sahip olabilmenin önünü açtı. Mesleki eğitim merkezlerindeki öğrenciler, sadece bu yolla diploma alabilirken yeni düzenlemeyle öğrenciler okulda fark derslerini yüz yüze eğitim yolu ile tamamlayabilme hakkına sahip oldu.

BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI

May

"Okul Tanıtımı" çalışmalarımız kapsamında Nahit Menteşe Ortaokulu, Orhangazi Ortaokulu, Beşeylül Ortaokulu ve Zafer Ortaokuluna ziyaretimizi gerçekleştirdik.

May

"Okul Tanıtımı" çalışmalarımız kapsamında Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, Turan Ortaokulu, Müşerref Gündoğdu Ortaokulu ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.

Mrt

AFAD Aydın İl Müdürlüğü ekibi öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve personelimizi deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrasında neler yapmaları konusunda konferans salonumuzda bilgilendirdi. Büyük ilgi ve merakla dinlenen eğitimin ardından uygulamalı deprem tatbikatı yapıldı ve akabinde güvenli bölgede toplanan öğrencilerimiz deprem ile ilgili almaları gereken sorumluluklar hakkında bilgilendirildi.

Mrt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsamında 24 Şubat Çarşamba günü yangın tatbikatı düzenlendi. Tatbikatımız öğretmen,personel ve öğrencilerimizin katılımıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye Birimi önderliğinde gerçekleştirildi.

Nis

TEHLİKELİ VE ÇOK TEHLİKELİ MESLEKLERDE ELEKTRİK TESİSATI VE PANO MONTÖRLÜĞÜ KURSU DEVAM ETMEKTEDİR.